North Carolina Cyclo-Cross
North Carolina Cyclo-Cross

2021 NCCX Race Information

Save $15 PRE-Register ONline

Early pre-registration closes Thursday night at 10:00 pm  before the race. Saves $15 and the online service fee is waived. All registration is online only up to 30 minutes prior to the event. 

Venues and Addresses

NCCX Race #1 - High Country Fairgrounds - 748 Roby Greene Rd. Boone, NC 28607

NCCX Race #2 - Dorethea Dix Park - 2238-2212 Dorsett Dr. Raleigh, NC 27606

NCCX Race #3 - Lions Park - 516 Dennis Ave. Raleigh, NC 27604

NCCX Race #4 - Fisher Farm - 21215 Shearer Rd. Davidson, NC 28036

NCCX Race #5 - Whit Acres Farm - 1350 Whitaker Ridge Dr. Winston-Salem, NC 27106

NCCX Race #6 - Northeast Park - 3421 NE Park Dr. Gibsonville, NC 27249

NCCX Race #7 - Catawba Farms - 400 Technibilt Dr. Newton, NC 28658

NCCS Race #8 - Stanford Park - 1451 8th St. Dr. NE Hickory, NC 28601

NCCX Race #9 -  Rob Wallace Park - 12900 Bethel School Rd. Midland, NC 28107

NCCX Race #10 - Jackson Park - 708 Glover St. Hendersonville, NC 28792

NCCX Race #11 - Jackson Park - 708 Glover St. Hendersonville, NC 28792

NCCX Race #12 - Salisbury Community Park - 935 Hurley School Rd. Salisbury, NC 28147

NCCX Race #13 - Salisbury Community Park - 935 Hurley School Rd. Salisbury, NC 28147

2021 Race DAY SCHEDULE (all races except NCGP)

 

Category Start Time Duration
Open Course 9:00 AM 60 min.
Masters Men 40+ CX4,5 10:00 AM 30 min.
Masters Men 50+ CX4,5 10:00 AM 30 min.
Juniors 15-18 10:40 AM 30 min.
Juniors 13-14 10:40 AM 30 min.
Juniors 9-12 10:40 AM 30 min.
Single Speed 11:20 AM 40 min.
Open CX1,2,3,4,5/Gravel CX/MTB CX 11:20 AM 40 min.
Youth Race 12:05 PM short laps
Open Course 12:05 PM 25 min.
Men CX4,5 12:30 PM 30 min.
Elite Women Pro/CX1,2,3 1:15 PM 45 min.
Masters Women 40+ CX1,2,3,4 1:15 PM 45 min.
Women CX3,4 1:15 PM 45 min.
Women CX4,5 1:15 PM 30 min.
Open Course 2:10 PM 25 min.
Masters Men 40+ CX1,2,3 2:35 PM 45 min.
Masters Men 50+ CX1,2,3 2:35 PM 45 min.
Masters Men 60+ CX1,2,3 2:35 PM 45 min.
Elite Men Pro/CX1,2,3 3:35 PM 60 min.
Men CX3 3:35 PM

45 min.

 

Find the schedule for the Hunter Subaru North Carolina Grand Prix here. NCGP races times vary from the regular season schedule so check your start time!

2021 Series Sponsors

Connect with Us!

Contact Us:

North Carolina Cyclo-Cross

Tim Hopkin (founder/organizer)
Phone: (828) 674-9782

Email: timothyhopkin@yahoo.com

Sponsors

Interested in being a part of NCCX? We offer numerous opportunities to participate and involve your company, brand or product in the NCCX series. Contact us!

Register On-Line:

Online registration open!

To accomodate our customers' busy schedules, we will offer a discount for pre-registration. This will speed up your race day experience. All registration is online only, even on race day.

Print Print | Sitemap
© North Carolina Cyclo-Cross